Χρησιμοποιώ το Thunderbird. Πώς μπορώ να το ρυθμίσω, ώστε να διαγράφονται τα αντίγραφα των email από τον server;

Σε περίπτωση που διαχειρίζεστε τα mail σας μέσω κάποιου email client όπως είναι το Thunderbird, μπορείτε όταν κατεβάζετε τα email σας στον υπολογιστή σας, να διαγράφονται μέσα από το server άμεσα ή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επιθυμείτε και ορίζετε εσείς.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το Thunderbird και λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3:
1. Ανοίξτε το Thunderbird, κάντε δεξί κλικ στον email λογαριασμό και κλικ στο settings.



2. Στις ρυθμίσεις λογαριασμών αλληλογραφίας, θα επιλέξετε, Ρυθμίσεις διακομιστή (1) και μετά στο πεδίο ρυθμίσεις:

3. Επιλέξτε ένα από τα εξής:

3.1. Κατάργηση από το διακομιστή μετά από x ημέρες (Πραγματοποιείται λήψη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας, ωστόσο παραμένουν στο διακομιστή για τις ημέρες που καθορίσατε.)

3.2. Κατάργηση από το διακομιστή αφού διαγραφεί από το φάκελο ‘Διαγραμμένα’ (Γίνεται λήψη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας, αλλά επίσης παραμένουν στο διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επ’ αόριστο, μέχρι να διαγράψετε το μήνυμα στο Thunderbird και να αδειάσετε το φάκελο Διαγραμμένα)

 

4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Δείτε επίσης:

Πως δημιουργώ μία υπογραφή στο Thunderbird;

Smtp Authentication σε Thunderbird

Σχετικά άρθρα